Archistart

0 284 0

Follow the line

IAHsummer19

Our project moves around the easiest element as possible: the line. These lines create the space and functions. For each different function is related to a different colour, in order to help the users to orientate inside the area.

The line itself change function, it can be a sidewalk, benches, a light pole, a light, a table and so on.


The main building changes function with the goal to become a polyfunctional space for conferences, theatre, etcetera; it has also a workshop area.
We have added a little volume for the restaurant so it’s possible to have a more covered table.
All the project focus on the idea to transform the entire area in a lived space where people could spend time.


We have also created 4 triangles as the beginning of each line in the entrance to make it attractive and seen for passersby.

Share Project
Like Project
avatar

IAHsummer2019 - TEAM 1

[pro_ad_display_adzone id='2269' ajax_load='1' info_text='Advertisement' info_text_position='' font_color='#' font_size='11']

Recent Works